- dutch
Nederlands
Twitter Facebook Discord Instagram Youtube Reddit
Twitter Facebook Discord Instagram Youtube Reddit

Ontdekkingsreis, een avontuurlijke reis om een nieuwe wereld te ontdekken

Het spel creëert een realistische dag-en-nacht cyclus, diverse landschappen, ecosystemen en een weersysteem. Versie 1.0 van de officiële release zal ook een gloednieuwe kaart introduceren - het Oostelijke Eiland, met nieuwe avonturen en uitdagingen

Vrij creëren, bouw jouw eigen imperial

Met een hoge mate van vrijheid in de zanddoos gameplay en meer dan 1300 ambachtelijke recepten, kun je vrijelijk jouw gewenste legendarische rijk bouwen. Versie 1.0 van de officiële release voegt nieuwe recepten toe, zoals mechanische gereedschappen en stadverdedigingsfaciliteiten, evenals een nieuwe vorm van vrij planten, waardoor jouw creativiteit meer mogelijkheden krijgt.

Domesticeer alles, inclusief NPC's, paarden en wilde dieren

Gecombineerd met diepgaande tem- en paren gameplay, kun je uitstekende gevezelschapsdieren en transportmiddelen temmen. Versie 1.0 van de officiële release zal ook nieuwe BOSS NPC's en Beestenkoning introduceren. Daarnaast zullen kleine dieren dienen als energiebron voor mechanische stadverdedigingsfaciliteiten.

Een epische oorlogservaring, daag de veelzijdige oude gevechtsvelden uit

Honderden soorten koude wapens, harnassen en grote technische werktuigen staan tot je beschikking. Afhankelijk van persoonlijke voorkeur kun je vrijelijk wapens combineren om het gevechtsveld te betreden of geweldige strateeg uitdenken om duizend troepen te bevelen. In versie 1.0 van de officiële release worden ook gemotoriseerde mechanische stadverdedigingsfaciliteiten, houten stieren en lopende paarden geïntroduceerd als gevechtsmachines, waardoor de oorlogservaring nog diverser wordt.

Inter-server oorlogsvoering, gezamenlijk geschiedenis creëren

Door administratieve regio's op te zetten, kunnen spelers strijden om de positie van districtsmagistraat, en door het betwisten van vestingen kunnen ze een grotere territoriale kaart veroveren. Het beheer van leden, diplomatieke strategieën en het bouwen van de wereldorde zullen bepalen hoe lang de heerschappij van een hele stam zal duren

Legendair carrière, creëer een uniek leven op maat

Met 25 ontwikkelingslijnen, een 16-graden adelsysteem en meer dan honderd prestaties, kun je een gepersonaliseerde carrière vormgeven en een legendarisch pad bewandelen als krijgsheer, edelman, of boer en burger. Jouw keuzes bepalen de weg van jouw legende.

Verken de wereld

Vrije Zandbak

Domesticeer

Oorlog van Koude Wapens

Inter-server oorlogsvoering

Groeien als een persoonlijkheid

  1. Video
  2. Poster
  3. Schermafbeeldingen van het spel
Meer

Volg ons voor het laatste nieuws over het spel

KOOP OP STEAM
Twitter Facebook Discord Instagram Youtube Reddit

Vlakt

Open vlaktes, relatief rijk aan plantenrijkdommen en dieren van laag niveau I, NPC's en uiterst gemakkelijk te galopperen terrein, worden vaak een oefenterrein voor nieuwkomers, maar niet gemakkelijk om hun territorium te verbergen.

Swamp

Dit moerasgebied is overgroeid met miasma en geteisterd door giftige insecten. Het is een van de gevaarlijkste gebieden en een populaire bestemming voor ontdekkingsreizigers vanwege de giftige insecten en de grote botanische rijkdommen, dus neem een wierookbrander mee en haal tenminste adem.

Regenwoud

De uiterst weelderige plantenecologie en het dierenleven maken van dit gebied een levendig, gemakkelijk te berijden, maar ook gemakkelijk te verbergen gebied, waardoor het voor vele nieuwelingen een aangename plaats is.

Sneeuwbergen

Alleen sparren kunnen de zware sneeuwval in de extreme kou overleven, en de Sneeuwbergen Pit heeft enkele van 's werelds kostbaarste mineraalbronnen, dus zorg ervoor dat je warm blijft als je deze plek verkent.

Gobi

Dit is een extreem heet en dor gebied waar populieren en een paar struiken groeien.

Bergachtige gebieden

De glooiende heuvels zijn niet gemakkelijk te navigeren, maar ze kunnen een natuurlijke barrière vormen voor de homestead, en de relatieve overvloed aan grondstoffen om in de dagelijkse behoeften van nieuwe spelers te voorzien maakt ze tot een uiterst populair gebied.